Zuylen uitvaartverzorging

Niets is persoonlijker dan een uitvaart. Het is ons laatste moment op deze wereld en onlosmakelijk met het leven verbonden. Als jonge weduwe had je dit moment echter nog lang niet voorzien en word je overdonderd door alle zaken die op je af komen in je nieuwe leven.

Als zorgen zorg nodig hebben
Voor Zuylen is elke uitvaart uniek. Net als elk mens en elke laatste wens. De zakelijke aspecten zoals de organisatie, het vervoer en de formaliteiten behoren tot hun diensten. Maar bij Zuylen gaat het ook om de persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding van de nabestaanden. Zorg tot in detail. Zíj zijn de mensen die jou helpen in geval van dood en rouw. En zij kunnen jou goed helpen! Zo verstrekken zij de jonge weduwe een boek met de titel Zorgen erna, dat een helder overzicht geeft van de taken die op je schouders rusten na de dood van je lief, met voorbeelden, checklists en ruimte voor aantekeningen.

Mocht je op problemen stuiten of vragen hebben over vervolgstappen in je rouwverwerking, dan kun je via Stichting De Jonge Weduwe in contact komen met Zuylen Uitvaartverzorging. En wil je – in het kader van de rouwverwerking – in een later stadium van je weduwschap nog eens terugblikken op wat er tijdens zo’n uitvaart allemaal gebeurde? Dan is het mogelijk om bij Zuylen een rondleiding te organiseren.

Voor meer informatie over Zuylen én hun agenda kun je kijken op www.zuylen.nl.