Martijn Paping, Paping Belastingadvies

Martijn Paping heeft een afgeronde universitaire master Fiscale Economie (2009) en heeft al meer dan 3 jaar ervaring met het doen van belastingaangiftes en het schrijven van fiscale adviezen. Teven is hij lid van de beroepsorganisatie het Register Belastingadviseurs.

Hij combineert zijn werkzaamheden als belastingadviseur met lesgeven aan verschillende onderwijsinstellingen. Als docent aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft hij toegang tot alle middelen om op iedere moeilijke vraag een antwoord te vinden en weet hij waar hij over praat als het over belastingen gaat. Zijn plezier in en ervaring met het debatteren zorgen er bovendien voor dat hij niet bang is voor moeilijke gesprekken met belastinginspecteurs.

‘Als je partner overlijdt, kunnen er voor jou allerlei financiële zaken prioriteit nodig hebben, zoals bijvoorbeeld de overlijdensaangifte (F-aangifte) voor de inkomstenbelasting en de aangifte erfbelasting. Paping Belastingadvies BV helpt jou met deze overlijdensaangifte inkomstenbelasting en erfbelasting, zodat jij in de toch al emotionele tijd een zorg minder hebt. Met een nieuw financieel overzicht krijg je weer helderheid in jouw nieuwe financiële positie.’

Voor Stichting De Jonge Weduwe is Martijn bereid deze aangiften na overlijden kosteloos te doen voor jonge weduwen met minderjarige kinderen. Dus wil je een in contact komen met Martijn? Mail ons dan op info@dejongeweduwe.nl.

Kijk voor meer informatie over Paping Belastingadvies op papingbelastingadvies.nl.