Marianne Winter, MARY regelt het wel .nl®

Wanneer een dierbare overlijdt heb je het als nabestaande al moeilijk genoeg. In deze tijd vol verdriet moeten er veel praktische dingen geregeld worden. Als je niet weet waar je moet beginnen, helpt Marianne Winter je hierbij graag op weg.

Marianne is professional organiser en eigenaar van MARY regelt het wel .nl®. Ze verloor haar vader toen ze 18 was. Ze houdt er van alles zo simpel en overzichtelijk mogelijk te maken. Graag helpt ze jou overzicht in jouw leven te creëren en zo te zorgen voor meer controle en meer rust. MARY regelt het wel .nl® is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO). Dit is een waarborg voor kwaliteit en professionaliteit.

Als degene op wie je altijd kon rekenen plotseling wegvalt, dan is het fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat. Het kan best een drempel zijn om een ander om hulp te vragen, zeker als je diegene nog helemaal niet kent. Maar zoals Loesje zegt ‘waarom moeilijk doen, als het samen kan’.

Kijk voor meer informatie over MARY regelt het wel .nl® op www.maryregelthetwel.nl. En wil je advies van Marianne, neem dan contact op via info@dejongeweduwe.nl.