Linda Frank, nabestaanden adviseur

Linda Frank werkt sinds 2011 als nabestaanden adviseur, woont in Haarlem, is getrouwd en moeder van 3 jongens. Ze heeft na haar opleiding sociaal pedagogische dienstverlening veel ervaring opgedaan in woon- en werksituaties en specialiseerde zich in het afhandelen van praktische administratieve zaken. Na de opleiding Nabestaandenzorg zijn deze twee specialismen nu de kracht van haar werk als nabestaanden adviseur.

Als nabestaanden adviseur ondersteunt Linda nabestaanden bij het afhandelen van de nalatenschap en praktische administratieve zaken. Vanzelfsprekend staan ook een luisterend oor en sociale aspecten centraal, zoals het opnieuw vormgeven van het sociale leven. Met de ervaringen die Linda opdoet in de nazorg kan ze goed adviseren bij het vastleggen van wensen met betrekking tot uitvaart en nalatenschap.

Voor Stichting De Jonge Weduwe is Linda bereid aankomende jonge weduwen met minderjarige kinderen kosteloos te begeleiden in en te adviseren over wat er gaat komen na het overlijden van hun dierbare.

Kijk voor meer informatie op www.lindafrank.nl. En heb je vragen of behoefte aan een gesprek met Linda, neem dan contact op via info@dejongeweduwe.nl.