Hilde Oosten, De Zaak op Orde

Hilde Oosten is eigenaar van het bureau De Zaak Op Orde, gevestigd in Eelderwolde, nabij Groningen. Als financieel coach ondersteunt zij mensen die het overzicht over hun financiën kwijt zijn en/of die te maken hebben met betalingsachterstanden en schulden. Haar expertise ligt in het (weer) in balans brengen van inkomsten en uitgaven en het op orde brengen van de administratie.

‘Als je je partner verliest, kan dit verregaande consequenties hebben voor je inkomen. Soms moet je van veel minder rondkomen dan je gewend was. Misschien heb je geen idee waar je allemaal recht op hebt, of hoe het werkt met uitkeringen, toeslagen, belastingen en heffingskortingen. Mogelijk heb je je nooit beziggehouden met de huishoudfinanciën en moet je je daar nu in verdiepen. Het laatste waar je op zit te wachten zijn problemen op dit gebied.’

Voor Stichting De Jonge Weduwe is Hilde bereid kosteloos haar financiële expertise ter beschikking te stellen aan jonge weduwen met minderjarige kinderen. Dus wil je een gesprek met Hilde? Meld je dan via Stichting De Jonge Weduwe!

Kijk voor meer informatie over De Zaak op Orde op www.dzoo.nl.