Flynth Adviseurs en Accountants Breda

Wilfried Dam is de sturende kracht achter Flynth Breda, een organisatie die accountants- en adviesdiensten verleent. Wilfried biedt hulp bij vraagstukken omtrent financiële, fiscale en juridische kwesties. Wilfried is bekend met het thema dood in zijn leven, is getrouwd en vader van een dochter.

In het doolhof van de administratieve en fiscale afwikkeling, welke je ongevraagd cadeau krijgt na het overlijden van je lief, adviseert Wilfried je bij al je vragen op het financiële, fiscale en juridische vlak.

‘Zodra je partner overlijdt beland je in een mallemolen. Emotioneel word je door elkaar geschud en ondertussen dien je binnen afzienbare tijd allerlei formaliteiten af te handelen. Denk in geval van een eigen huis aan je hypotheek, al dan niet met bijbehorende overlijdensrisicoverzekering. En had je partner een eigen bedrijf? Dan krijg je ook die afwikkeling op je – met tranen gevulde – bordje. Zijn er meerdere partners binnen dat bedrijf en moet je daarmee aan tafel, of sta je bijvoorbeeld alleen voor de opvolging of afwikkeling van de onderneming? Bankrekeningen worden geblokkeerd, volmachten komen te vervallen, en alsof het nog niet genoeg is moet je je buigen over het thema successie en de aangifte erf- en inkomstenbelasting. Er zal vermoedelijk een inkomen wegvallen en je hebt wellicht ineens recht op een uitkering volgens de Algemene Nabestaanden Wet.’

Kortom, trek aan de bel bij Stichting De Jonge Weduwe als je in de waan van je kersverse weduwschap persoonlijk en betrouwbaar advies nodig hebt van Wilfried bij vraagstukken omtrent financiële, fiscale en juridische kwesties. Stuur in dat geval een mail naar info@dejongeweduwe.nl.

Voor meer informatie over het bedrijf van Wilfried kun je terecht op Flynth Adviseurs en Accountants Breda.