Dineke Ooms, Azul Coaching

Dineke Ooms is professioneel opgeleide coach en rouw en verliesbegeleider. Na vele jaren in de zorg te hebben gewerkt, heeft ze sinds 3 jaar een eigen praktijk.

Wanneer je je partner verliest kun je uit balans raken. Rouw kan dan soms rauw en intens zijn. Soms kunnen emoties te veel worden en heb je moeite om de draad van het leven weer op te pakken. Je wereld staat stil. Goed bedoelde adviezen uit jouw omgeving kunnen voor jou heel anders aanvoelen. Of je bent zoekende hoe om te gaan met het verlies. Dan kan je je alleen voelen. Begeleiding kan dan helpend zijn. Ik zal luisteren naar jouw verhaal, aandacht hebben voor jouw situatie. Samen gaan we op zoek naar veerkracht en handvatten hoe om te gaan met het verlies.

Vanuit haar praktijk in Katwijk, Zuid-Holland, wil Dineke als coach en rouw- en verliesbegeleider graag een aanbod doen voor jou, en wel in de vorm van twee gratis gesprekken. Deze gesprekken kunnen ook als wandelcoaching plaats vinden. Haar praktijk ligt namelijk vlak bij de duinen en het strand van Katwijk. Na de twee gesprekken kunnen jullie samen kijken of er nog meer begeleiding wenselijk is.

Wil jij gebruik maken van dit aanbod van Dineke? Mail ons dan op info@dejongeweduwe.nl.

Kijk voor meer informatie over Azul Coaching op www.azulcoaching.nl.