Dewi Deijle, OJAU

Dewi is zelfstandige juriste. Met haar rechtskundig adviesbureau OJAU (Online Juridisch Advies voor U) richt zij zich tot mensen die een extra steuntje nodig hebben. Zij is gespecialiseerd in zaken op het gebied van sociale wet- en regelgeving, arbeidsrecht en bestuursrecht. Dewi vindt het belangrijk dat er naast aandacht voor een juridisch probleem ook aandacht is voor de persoon zelf.

Er zijn allerlei (verborgen) regels, wetten, rechten en plichten waar iemand mogelijk geen weet van heeft, maar die wel van belang zijn in het dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan;
• Werk, inkomen, re-integratie;
• Uitkeringen en Toeslagen (nabestaanden-, werkloosheid-, ziektewet-, arbeidsongeschiktheid-, bijstandsuitkering, huur, zorg, et cetera);
• Kinderen (kindgebonden budget, kinderbijslag, sociale voorzieningen).

Wellicht sta jij als jonge weduwe nu voor allerlei keuzes of loop je momenteel vast op het werk of in verband met uitkeringen. Voordat je bepaalde belangrijke keuzes maakt, is het altijd goed om eerst gericht informatie in te winnen voor jouw specifieke situatie.

Heb je en vraag of probleem en wil je juridisch advies? Dan kun je bij Dewi terecht voor vrijblijvend en kosteloos juridisch advies. Mail naar info@dejongeweduwe.nl en we brengen jou met haar in contact.

Op ojau.nl vind je meer informatie over Dewi’s activiteiten en diensten.

Dewi geeft in samenwerking met stichting De Jonge Weduwe de workshop “U staat niet alleen”. Op deze pagina is ook een schema te vinden met allerlei regels en wetten in de sociale zekerheid waar je mee te maken kunt krijgen.