Debby Albers, Thanda verliesverwerking

Debby Albers is een ervaren en professioneel counsellor in rouw en verlies. Ze is een toegewijde moeder van drie kinderen. Het leven van Debby is doordrenkt met verliezen, echter, zij heeft de kracht gevonden om daar bovenuit te groeien en die levenskunst wil ze graag met een groot menslievend hart delen. Naast het runnen van haar eigen praktijk in verlies is zij al meer dan tien jaar vrijwillig werkzaam in de terminale thuiszorg, geeft ze lezingen over leven uit het hart en organiseert ze diverse evenementen met haar stichting voor verbinding tussen mensen.

“Altijd als je denkt dat je het niet redt, komt er een lichtstraaltje uit het niets te voorschijn. Dit lichtstraaltje vernieuwt je kracht en geeft je de energie om nog één stap te doen.” (Elisabeth Kübler Ross)

Debby: ‘Rouw heeft alles te maken met liefde. De liefdesband die wordt doorgesneden kan voelen als een zware amputatie. Je raakt je grip op het leven kwijt. De pijn van het verdriet kan zo intens en hartverscheurend zijn, dat je hele bestaan op zijn grondvesten staat te schudden, een grillige achtbaan. Je leven wordt hierdoor onder een vergrootglas gelegd, niets is meer hetzelfde. Het leven lijkt stil te staan en je kunt en wilt niet meer verder.

Toch vind ook jij ongetwijfeld  weer een moment om die eerste stap je maken in jouw proces van heling. Jouw rouw is uniek en kent geen tijd. Het vraagt daarom oprechte zorg op maat; wat heb jij nu nodig? In een bad van veiligheid ontstaat een vertrouwensband waardoor er ruimte komt voor je verhaal. Je ontvangt begrip, troost en bemoediging. Je krijgt de sleutel aangereikt om los te komen van de pijn met gevolg stap voor stap, in jouw eigen tempo door te groeien naar een veilig en ontspannen gevoel met jezelf. Delen in verdriet helpt je te herstellen naar een nieuwe balans in jouw waardevolle leven met als rijke toevoeging dat de sterke liefdesband met je overleden dierbare voor altijd geankerd blijft in jouw grote hart want liefde sterft niet, mensen wél.’

Debby biedt jou via de Stichting De Jonge Weduwe de eerste handreiking gevuld met steun, kracht en bemoediging kosteloos aan. Een oprecht luisterend oor voor jouw verhaal. Dit kan per mail, per telefoon of in een persoonlijk gesprek op de praktijk van Thanda. Dit eerste contact geeft ook de mogelijkheid om het vertrouwen in elkaar te krijgen om, als er behoefte aan is, samen een vervolgtraject in te gaan. Jullie creëren dan een maatpak wat voor jou helemaal goed voelt en op alle fronten past. Wil je in contact komen met Debby? Mail ons dan op info@dejongeweduwe.nl.

Kijk voor meer informatie over Thanda verliesverwerking op www.thanda.nl.