De OpruimCompany

Lianne Verton werkt in haar praktijk regelmatig met jonge vrouwen die in hun eentje werk, huishouden en kinderen combineren. Lianne weet uit ervaring hoe zwaar dit is. Zij verloor haar vader toen ze 12 was. Haar moeder stond er toen alleen voor, met drie dochters en een winkel.

Lianne werkt al jaren binnen de OpruimCompany. Zij begeleidt in het creëren van rust en ruimte in je woning. Samen met jou ordent zij onder andere kamers, (kleding)kasten, zolders en garages. Zij pakt de stapels aan: hoe bewaar je overzicht over de inkomende post? Zij zoekt rustmomenten: hoe houd je tijd over voor jezelf als de kinderen nog klein zijn?

‘Er alleen voor staan, betekent alleen besluiten nemen over de kleding en persoonlijke spullen van je geliefde, maar ook alleen de administratie doen, alleen de kinderen naar school en sportclubs brengen, alleen het huishouden runnen. De Opruimcompany geeft je de ruimte om in alle rust beslissingen te nemen, ondersteunt en adviseert in ‘praktische’ zaken. Zij geeft tips over hoe je post en administratie inzichtelijk maakt, en op welke wijze je het huishouden efficiënt kunt runnen, zodat je weer tijd voor jezelf krijgt. Ik help je om die stap te maken.’

Kijk voor meer informatie op www.deopruimcompany.nl. En wil je advies van Lianne, neem dan contact op via info@dejongeweduwe.nl.