Carola Rehorst, rouw & verlies counselor

Carola Rehorst is professioneel opgeleid counselor en coach en biedt onder andere ondersteuning bij rouw en verlies. Iedere verlies is anders en iedere situatie is weer uniek. Carola biedt maatwerk.

Dank zij haar brede expertise op het gebied van verlies kan ze je helpen om vanuit het verdriet op zoek te gaan naar jouw innerlijke kracht en deze te hervinden. Ze probeert samen met jou je veerkracht te herstellen. Daarvoor werkt ze onder meer met het vijfstappenplan van GRROW: Goal, Reality, Resources, Options en Will.

Carola heeft een verleden in de zorg. Momenteel werkt ze als coach en counselor, en zet ze zich in voor het behoud van het Zeeuwse landschap als gastvrouw van het Nationaal Park Oosterschelde. Als buitenmens ziet ze de kansen die de natuur biedt, in te zetten voor de begeleiding en ondersteuning van verlies, trauma en rouw. Veerkracht is voor Carola het sleutelwoord. Kracht om te leven, en het verlies onderdeel van het leven te laten zijn en worden. Carola organiseert haar coaching trajecten regelmatig in de buitenlucht, waarbij de natuur aanwezig is als extra coach.

Wind door je haren

Zilt op je lippen

Slik onder je voeten

Zand tussen je tenen

Water tegen je huid

Zon in je ogen

Wees welkom in het mooie Zeeland!

Voor Stichting De Jonge Weduwe wil Carola zich graag inzetten en je kosteloos een coaching traject van 3 gespreken aanbieden. Wanneer je behoefte hebt aan meer of intensievere coaching / begeleiding kijken jullie samen naar de mogelijkheden.

Wil je in contact komen met Carola? Mail ons dan op info@dejongeweduwe.nl.
Kijk voor meer informatie over haar werk op www.carolarehorst.nl.