Anurag ten Klooster, Miraconsult

Anurag ten Klooster is trainer en coach voor mensen die het leven lichter willen ervaren. Ze leert je meer in je eigen kracht te komen en in vertrouwen te kunnen omgaan met alle mooie en heftige dingen van het leven. Anurag verloor in 2013 haar partner en bleef over met 3 kleine kinderen. Ze weet hoe het is om door alle emoties en alle ervaringen te gaan wanneer je je geliefde mist. En ook hoe het is om door te gaan en een zinvol leven te lijden.

In haar praktijk begeleidt ze sinds 1998 volwassenen en kinderen. Ze gebruikt naast gesprekken om je te helpen, vooral de methodes mindfulness, zelfcompassie en familieopstellingen, voicedialogue en transactionele analyse.

Ik help je om te gaan met een veelheid aan (negatieve) gedachten, met de onprettige gevoelens (zoals boosheid, verdriet, onmacht en angst), de pieken en de dalen die bij verlies horen. Ik help je met meer vertrouwen in het leven te staan, en te doen wat jij wilt doen. Ben je veeleisend of kritisch naar jezelf, dan help ik je milder te worden naar jezelf en goed voor jezelf te zorgen. Want dat is belangrijk als moeder. Heb je behoefte aan sparren over de opvoeding van je kind, dan ben ik er ook voor je.

Ik help je te accepteren wat je niet kunt veranderen en te veranderen waar je iets aan kunt doen. Je mag bij mij precies zo zijn als je bent. Elke verandering start bij acceptatie van waar en wie je nu bent.

Voor Stichting De Jonge Weduwe is Anurag bereid jonge weduwen met minderjarige kinderen op weg te helpen. Je kunt met haar een afspraak maken in haar praktijk (in Amsterdam), of telefonisch of per Skype. Daarnaast biedt ze je aan om kosteloos een van haar onlinetrainingen te volgen. Dus wil je in contact komen met Anurag? Mail ons dan op info@dejongeweduwe.nl en we brengen je met haar in contact.

Kijk voor meer informatie over Miraconsult op www.miraconsult.nl.