Annemieke Hillen, Hart voor Rouw

Annemieke Hillen is rouw- en verliesbegeleider voor kinderen en jongeren. Daarnaast is zij levenseinde begeleider.

‘Je kunt niet voorkomen dat de vogels van verdriet komen overvliegen, maar je kunt wel voorkomen dat ze nesten in je haar maken.’ (chinees gezegde)

Na haar opleiding bij het Land van Rouw van Riet Fiddelaers-Jaspers en Sabine Noten begon Annemieke haar praktijk Hart voor Rouw. Als voorlichter scholenprojecten en coach is zij verbonden aan Stichting Jonge Helden. Voor Stichting Sterrenkracht zet zij zich in voor het lotgenoten-weekend.

Binnen haar praktijk begeleidt Annemieke kinderen en jongeren na een groot verlies. Rouwen is een normale reactie op verlies, het is de andere kant van “houden van”. Liefhebben en rouwen zijn met elkaar verbonden. Aanpassen aan een nieuwe situatie is hard werken, waarbij soms een steuntje in de rug welkom is. Annemieke biedt je graag dat steuntje, via mail of telefonisch.

Voor Stichting De Jonge Weduwe is Annemieke bereid dit kosteloos te doen voor minderjarige kinderen van jonge weduwen. Dus wil je een gesprek met Annemieke? Mail ons dan op info@dejongeweduwe.nl.

Kijk voor meer informatie over Hart voor Rouw op www.hartvoorrouw.nl.