Rouwexperts

Als jonge weduwe met minderjarige kinderen blijf je ontredderd achter. Er moet van alles worden geregeld waar je liever nooit verstand van had gehad. Financieel, juridisch, fiscaal, medisch, en in veel gevallen psychisch. Onze rouwexperts zijn er voor ‘onze’ jonge weduwen en staan ze bij met raad en daad. Hun kosteloze adviezen gaan verder dan dit beeldscherm! Laat ons weten wie je nodig hebt en wij brengen je in contact.

Bouke de Boer

Bouke de Boer

NLP, systemisch werken

Bouke de Boer is trainer en coach. NTI NLP is hét trainingsinstituut in persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie. Alle trainingen staan in het teken van persoonlijke groei en ontwikkeling.
Lees meer..

Joke Verwoerd

Joke Verwoerd

Rouw en verlies

Joke is afgestudeerd rouw- en verliesbegeleider en verpleegkundig specialist met het aandachtsgebied kind en jeugdige. Ze heeft vele jaren in de jeugdgezondheidszorg gewerkt en Opvoedondersteuning voor ouders opgezet.
Lees meer..

Wilfried Dam

Wilfried Dam

Flynth Adviseurs en Accountants

Wilfried is de sturende kracht achter Flynth Breda, een organisatie die accountants- en adviesdiensten verleent. Wilfried biedt hulp bij vraagstukken omtrent financiële, fiscale en juridische kwesties.
Lees meer..

Corine Diek

Corine Diek

Nazorgspecialist

Corine Diek geeft deskundige begeleiding in perioden van rouw bij (complexe) administratieve zaken en alle regelgeving die daarbij hoort. Ze helpt je op weg met veel kennis op het gebied van uitkeringen, zorg, erfrecht en nalatenschap.
Lees meer..

Leoniek v/d Maarel

Leoniek v/d Maarel

Kind en Rouw

Na de dood van haar man specialiseerde Leoniek zich in rouw bij kinderen. Ze heeft zich sinds 1997 aangesloten bij Stichting Achter de Regenboog, en begon in 1999 een eigen praktijk.
Lees meer..

Ilja Geensen

Ilja Geensen

Brasa, Praktijk voor Rouw & Verlies

Ilja Geensen is rouwtherapeut en ambulant hulpverlener in de jeugdhulpverlening. Onder de naam Brasa biedt zij individuele therapie en begeleiding bij rouw en verlies in haar praktijk in de Meern.
Lees meer..

Anurag ten Klooster

Anurag ten Klooster

Miraconsult, Mindfulness

Anurag ten Klooster is trainer en coach voor mensen die het leven lichter willen ervaren. Ze leert ze meer in hun eigen kracht te komen en in vertrouwen te kunnen omgaan met alle mooie en heftige dingen van het leven.
Lees meer..

Team Zuylen

Team Zuylen

Zuylen uitvaartverzorging

Voor Zuylen is elke uitvaart uniek. Net als elk mens en elke laatste wens. Bij Zuylen gaat het om de persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding van de nabestaanden. Zorg tot in detail.
Lees meer..

Lidy Heilbron

Lidy Heilbron

Lidy Heilbron Verliesbegeleiding

Lidy is een ervaren maatschappelijk werker en gecertificeerd verliesbegeleider. In 2013 heeft ze de post HBO-opleiding Verlieskunde gevolgd. In maart 2014 is ze, naast haar werk als adviseur, gestart met een eigen praktijk verliesbegeleiding in Zoetermeer.
Lees meer..

Marianne Winter

Marianne Winter

MARY regelt het wel .nl®

Marianne is professional organiser in de Zaanstreek en eigenaar van MARY regelt het wel .nl®. Ze houdt er van alles zo simpel en overzichtelijk mogelijk te maken. Graag helpt ze jou overzicht in jouw leven te creëren en zo te zorgen voor meer controle en meer rust.
Lees meer..

Lianne Verton

Lianne Verton

De OpruimCompany

Lianne Verton heeft een sterk organisatie-gen en is Professional Organizer. Zij begeleidt in het creëren van rust en ruimte in je woning. Samen met jou gaat zij aan de slag, rekening houdend met jouw emoties.
Lees meer..

Henriette Doosje

Henriette Doosje

BuroNazorg

Henriette Doosje begon in 2004 met BuroNazorg. Zij begeleidt mensen, jong en oud, in het leren omgaan met verlies en rouw in het leven. Ook ontwikkelde ze diverse trainingen en een jaaropleiding ‘rouwbegeleider’ voor professionals.
Lees meer..

Carola Kruijswijk

Carola Kruijswijk

Leefgetijden Ritueelbegeleiding

Carola Kruijswijk is ritueelbegeleider in haar bedrijf Leefgetijden ritueelbegeleiding en heeft ervaring als mentor in het voortgezet onderwijs. Carola helpt je door rituelen samen met jou aan te gaan.
Lees meer..

Annemieke Hillen

Annemieke Hillen

Hart voor Rouw

Annemieke Hillen is rouw- en verliesbegeleider voor kinderen en jongeren. Daarnaast is zij levenseinde begeleider. Na haar opleiding bij het Land van Rouw begon Annemieke haar praktijk Hart voor Rouw.
Lees meer..

Dorine Dokter

Dorine Dokter

BuroTROOST

Als rouwbegeleider en verliesconsulent begeleidt en ondersteunt Dorine Dokter jonge weduwen en kinderen tijdens hun rouwproces. Dit doet ze vanuit haar bedrijf BuroTROOST in Alkmaar.
Lees meer..

Mettelina Baarda

Mettelina Baarda

Aandacht voor verlies en rouw

Mettelina Baarda is opgeleid tot professioneel rouwbegeleider, verliescounselor/–coach. Ze werkt als zelfstandige in haar eigen praktijk ‘Aandacht voor verlies en rouw’ in Oppenhuizen, Friesland.
Lees meer..

Debby Albers

Debby Albers

Thanda verliesverwerking

Debby Albers is een ervaren en professioneel counsellor in rouw en verlies. Naast het runnen van haar eigen praktijk in verlies is zij al meer dan tien jaar vrijwillig werkzaam in de terminale thuiszorg en geeft ze lezingen over leven uit het hart.
Lees meer..

Martijn Paping

Martijn Paping

Paping Belastingadvies

Martijn Paping is een afgeronde universitaire master Fiscale Economie (2009) en heeft al meer dan 3 jaar ervaring met het doen van belastingaangiftes en schrijven van fiscale adviezen.
Lees meer..

Carola Rehorst

Carola Rehorst

Rouw & verlies counselor

Carola Rehorst is professioneel opgeleid counselor en coach en biedt onder andere ondersteuning bij rouw en verlies. Carola biedt maatwerk vanuit haar praktijk in Zeeland, waar ze haar coaching trajecten regelmatig in de buitenlucht organiseert.
Lees meer..

Dewi Deijle

Dewi Deijle

Juriste in Sociale Zekerheidsrecht

Dewi is zelfstandige juriste in Den Haag. Met haar rechtskundig adviesbureau OJAU is zij gespecialiseerd in zaken op het gebied van sociale wet- en regelgeving, arbeidsrecht en bestuursrecht.
Lees meer..

Esther Cohen

Esther Cohen

DROS&COHEN Coaching

Esther Cohen is een ervaren en professioneel opgeleide coach en rouwbegeleider. Na een carrière in de G.G.Z. en Jeugdhulpverlening is zij zich gaan richten op Persoonlijke Coaching en Coaching bij Verlies.
Lees meer..

Marijke & Afke

Marijke & Afke

Groenewegen Notarissen

Marijke en Afke hebben allebei notarieel recht gestudeerd. Afke is werkzaam als kandidaat-notaris bij Groenewegen Notarissen. Marijke werkt als freelance notarieel jurist, gespecialiseerd in erfrecht & estate planning.
Lees meer..

Margot van Rijn

Margot van Rijn

Praktijk Verlies & Leven

Margot is opgeleid als orthopedagoog en rouw- en verliesbegeleider. In haar praktijk Verlies & Leven begeleidt ze kinderen, jongeren en gezinnen in het leven met verlies.
Lees meer..

Linda Frank

Linda Frank

Nabestaanden Advies

Linda Frank biedt praktische en sociale ondersteuning aan naderende jonge weduwen, door ze te begeleiden in en te adviseren over wat er gaat komen na het overlijden van hun partner.
Lees meer..

Hilde Oosten

Hilde Oosten

De Zaak op Orde

Hilde Oosten is eigenaar van bureau De Zaak op Orde. Als financieel coach ondersteunt zij mensen die het overzicht over hun financiën kwijt zijn en/of die te maken hebben met betalingsachterstanden en schulden.
Lees meer..

Miriam v. Rangelrooy

Miriam v. Rangelrooy

MIR Nazorg

Meer Innerlijke Rust, dat is wat Miriam nabestaanden in de regio Rotterdam wil geven. Ervaren en professioneel opgeleid brengt zij met rust en overzicht nazorg op praktisch gebied.
Lees meer..

Miranda v/d Eijnden

Miranda v/d Eijnden

Verliesbegeleider bij Artesia

Miranda van den Eijnden is trainer en coach, gespecialiseerd in verliesbegeleiding. Ze organiseert wandelingen in ’s Graveland voor mensen na een verlies. Ook geeft ze lezingen en workshops.
Lees meer..

Larissa van der Molen

Larissa van der Molen

Praktijk De Troostboom

Larissa is verlies- en rouwtherapeut, creatief therapeut en maatschappelijk werker in haar eigen praktijk “De Troostboom” en begeleidt kinderen, jongeren en volwassenen bij de verwerking van een (naderend) verlies.
Lees meer..

Dineke Ooms

Dineke Ooms

Azul Coaching

Dineke Ooms is professioneel opgeleide coach en rouw- en verliesbegeleider in Katwijk, Zuid-Holland. Gesprekken met Dineke kunnen ook als wandelcoaching plaats vinden.
Lees meer..

Yorick Boendermaker

Yorick Boendermaker

De Haan Advocaten & Notarissen

Bij De Haan Advocaten & Notarissen is Yorick Boendermaker advocaat, gespecialiseerd in Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht, met de focus op Letselschade. Yorick heeft de specialisatieopleiding Personenschade afgerond.
Lees meer..

Wat kun jij voor jonge weduwe betekenen?

Voor ‘onze’ jonge weduwen zijn we continu op zoek naar bijdragen. Eenmalig of periodiek, in de vorm van producten/diensten of valuta, alles is welkom. Als pleister op die zere wond die nooit meer helemaal geneest.

Wil je Stichting De Jonge Weduwe supporten? Meld het hieronder.

Wil jij De Jonge Weduwe supporten?